Doe Mee

Word lid!

Met ruim 500 leden is de Speeltuinvereniging natuurlijk ontzettend blij.

Maar we willen graag meer! Voor slechts € 27,50 bent u een jaar lang lid en steunt u de speeltuin.

En u krijgt daar natuurlijk een heleboel voor terug! U kunt een heel seizoen gebruik maken van de speeltuin met het hele gezin!

Vrijwilligers

Lang niet iedereen weet het, maar de speeltuinvereniging wordt geheel gerund door vrijwilligers! Hier zijn we dan ook altijd naar op zoek. Bent u die actieve vader of moeder, gezellige opa of oma of betrokken inwoner die zich graag voor de gemeenschap van Monnickendam wil inzetten? Kom ons ondersteunen in de speeltuin!

 

De werkzaamheden zijn erg leuk en daarnaast is het ook nog eens ontzettend gezellig. U kunt hierbij denken aan onderhoudswerk in het speelgedeelte, het bemannen van het winkeltje en/of optreden als aanspreekpunt voor bezoekers. En het allerbelangrijkste is dat u heel veel kinderen een groot plezier doet!

 

Uiteraard kunt u zelf aangeven welke werkzaamheden u het beste liggen en met welke frequentie u beschikbaar bent. Ook als u slechts beperkt gelegenheid heeft, is uw hulp van harte welkom want vele handen maken licht werk!

Heeft u hart voor de speeltuin en wilt u er graag toe bijdragen dat deze fantastische plek voor de kinderen beschikbaar is? Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator via info@speeltuinmonnickendam.nl of  meld je aan via het contactformulier.

WE KUNNEN NIET ZONDER U!

Vrijwilligers gezocht

Help jij mee?

Af en toe helpen? De Najaarsopruiming, voorjaarsschoonmaak óf gezellig in de technische vrijwilligersploeg voor het onderhoud? Ook hiervoor zijn we altijd op zoek naar extra handen. Het is dankbaar werk, een lekkere work-out in de buitenlucht en je bent natuurlijk de held(in) van de kinderen!

En om het leuk te houden betreft het slechts een aantal (of natuurlijk meer) avondjes per jaar!

Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator via info@speeltuinmonnickendam.nl of  meld je aan via het contactformulier.

WE KUNNEN NIET ZONDER U!

Nieuwsbrief en Facebook

Mis geen leuke activiteiten en blijf op de hoogte van alle nieuws vanuit de speeltuin en meld je aan voor onze Nieuwsbrief.

 

En we hopen dat je ons ‘leuk vindt’ op Facebook en ons op die manier volgt. Zo blijf je nog beter op de hoogte van alle activiteiten die Speeltuin Monnickendam organiseert.

 

En natuurlijk hopen we dat je leuke berichtjes en foto’s plaatst om te laten zien hoezeer de speeltuin ook onder de bezoekers leeft!

 

Tot gauw op Facebook!

Doneer

De Speeltuin voorziet volledig zelf in haar inkomsten. Deze bestaan uit het lidmaatschapsgeld (de jaarlijks verkochte seizoenskaarten), verkoop dagkaarten, donaties van betrokkenen en bedrijven en de omzet van het winkeltje.

Speeltuinvereniging Monnickendam vindt dat spelen voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom houden we onze prijzen bewust zo laag mogelijk. Spelen kan al voor € 1,65 (per persoon) waarbij de prijzen in het verkooppunt eveneens zo laag mogelijk gehouden worden. Consumptie in de speeltuin is niet verplicht. Zo garanderen we een laagdrempelige en veilige speelvoorziening voor iedereen.

 

Dit betekent echter dat de speeltuin – net aan – kostendekkend is. Voor grotere investeringen, zoals Het Kleintjesplein en De Avonturenhoek in 2018 en 2019 zijn wij voor een groot deel afhankelijk van extra donaties.

Heeft u(w kind) hieraan veel plezier beleefd en wilt u hieraan alsnog een bijdrage doen? Dan kan dat eenvoudig via het doneerplatform Geef.nl.

 

En u kunt uiteraard rechtstreeks storten op NL25 RABO 0342 8062 38 t.n.v. Speeltuinvereniging Monnickendam.

 

Enorm bedankt voor uw bijdrage!